23. desember 2011

God jul fra Simon's Town

Det er ikke veldig enkelt for en nordboer å finne den gode julestemningen her i Sør Afrika. Vi har pyntet litt i båten, og har til og med en improvisert gran bestående av kunstig granbar surret rundt mastestøtten i salongen:-), men det var først når vi begynte å lage julemat og grøt i dag at vi kunne føle julen komme inn over oss.

Det er vår aller første jul uten barna våre, og vi er slett ikke vant til å feire jul uten våre familier, bare oss to. Vi trøster oss med at det ikke er så lenge til vi kan gjenforenes med jentene, familie og venner, - bare 6 måneder ut i det nye året så er vi hjemme igjen...

Dessuten får vi gester 2. juledag! Ingjo, Karsten og Edvard kommer på besøk igjen. Sist de var om bord var i La Coruna, i august 2009. Vi gleder oss til å feire romjul og nyttår, og å utforske Sør Afrika sammen med dem!

Vi har ikke gjort så veldig mye spennende siden vi kom til Simon’s Town, bortsett fra at vi var med Rune ut til selve Kapp det gode Håp, - og så var vi en liten tur med tog inn til Cape Town i går. Vi sparer oss heller til gjestene kommer. I mens koser vi oss med en fredelig og annerledes jul sammen med alle dyrene i afrika...

Her er vårt lille julekort til alle kjente og kjære der ute.

 

1 kommentar:

  1. God jul og godt nyttår til dere! Ønsker dere en flott høytid, og ser fram til å følge reisen deres i 2012 også. Mye kjekk lesing her :-)

    R-E
    Bergen

    SvarSlett