29. april 2010

Galapagos - Marquesas

Time to leave... I ettermiddag må vi nok en gang forlate et paradis, og sette kurs for nye mål. Vårt lengste etappe på hele turen venter nå. Over 3000 nautiske mil ligger foran oss før vi får landkjenning på Hiva Oa. Seilasen kan ta alt fra 3 uker til 30 dager eller lengre, alt avhengig av vindforhold. Men slik det ser ut nå lover det for en relativt rask seilas. Vi håper som vanlig på følge fra dere hjemme via Blogg på Havet . Hvis noen vil oppdatere oss på hva som skjer i verden, sende en Quiz eller en hilsen, - så vi det glede oss stort.

17. mai feires etter all sannsynlighet på havet, og det blir jo litt spesielt...

Elin og Mads

4 kommentarer:

  1. Oj, så var det tid for den store etappen! Håper dere får en flott og rask, men rolig seilas. 3000 nm er langt. Tipper dere er i landt i god tid til å stryke flagene og finne på potettriks. Hvordan skal Edvard overleve at Mads ikke er med på potetløpet i år? Dere er over på 17 dager!
    Jeg skal følge med, og komme med oppgaver til dere. noe spes dere vil ha?
    Store klemmer til dere begge! Skulle gjerne ha vært med.

    SvarSlett
  2. Ja dette blir langt. Tenkte meg at dere la turen via Påskeøya (2000 nm). Er det andre som drar samtidig med dere?
    Viktigste nyheter:
    1) Bjørvika- tunnelen åpen en retning. Full drift i høst en gang. 2) Har fått igang min skriver omsider (bytte patronene). 3) Russisk president Medjedev og Jens signert avtale om delelinje i Barentshavet i Oslo i går, etter 40 år! Det er virkelig stas! 4) De fleste båtene nu på vannet i Oslo/Bærum etter opplag. 5) Idag 15 gr, rene sommeren. Fantastisk å være ute.
    Morsomt å lese om Galapagos. Synes det med hai er skummelt...Ha en god tur! F

    SvarSlett
  3. 3000 nm er veldig, veldig langt! 30 dager, nei, dere klarer det på 19 dager. Så bra at de hadde så godt utvalg av alt dere trenger på Galapagos. Ønsker dere en rolig, men rask seilas(hvis det er mulig)Mads, Edvard vil vite om du har et potettriks i tankene? Hva ville du gjort i år hvis du hadde vært her, lurer Edvard på. 17 mai blir ikke det samme uten Elin og Mads og Tessie, sier han. Vi andre er helt enige.
    Riktig god tur til dere!

    SvarSlett
  4. Kjære dere! Det var morsomt å lese om alt det spennende dere har opplevd på Galapagos. Kjempefine bilder også. Jeg ønsker dere god bør og trygg seilas på den lange turen dere har foran dere. 30 dager tror jeg ikke dere bruker, men det er vel ikke sikkert dere når fram til 17. mai. Jeg har hatt besøk av Victoria. Hun skal studere Økonomi på Hønefoss til høsten. Hun dro avgårde i morges for å søke jobb på Bekkestua og hybel på Hønefoss. Nå skal jeg ut å sykle i det fine vårværet. Klem Reidun

    SvarSlett