22. juni 2012

Bryllupsdag på Svenner

Det har vært noen uvirkelige dager siden vi landet i Risør forrige fredag! Det var og er en fantastisk følelse å være tilbake i Norge, samtidig som vi har vært mentalt utslitt på etter lange strekninger tett på hverandre for å være sikre på å komme hjem til avtalt tid.

I Risør havn ble vi møtt av Sam og Charlott som hadde seilt fra Lyngør med sin Yonder for å ønske oss velkommen hjem, - og det var et herlig gjensyn! Mens vi har vært borte har de rukket å få to barn til, så nå har de tre små som alle var med. De hadde fått med seg gjennom bloggen vår at reker sto høyt på ønskelisten når vi kom hjem til Norge, så det hadde de også ordnet med! Tusen takk for en stor kveld!!!

Jentene kom på lørdag med Tessie, og de ble hos oss til tirsdag. Unødvendig å si at det var stor glede for oss alle... Og Tessie kjente oss igjen:-)

Trond og Pia var tilfeldig innom Risør fra hytta deres og var like overasket som oss over å treffes der og da. De inviterte oss bort til seg, men vi fikk dessverre ikke tid til det denne gangen.

I går seilte vi til hytta som ligger et par mil nordover i Risørskjærgården, hvor vi var invitert på middag av Sidsel og Kjell-Ove. De hadde barnebarnet Julie hos seg, som har blitt veldig stor siden sist!

I dag tok vi fatt på Sjarmøretappen og seilte til Svenner Fyr. Her er vi nesten alene, og har hatt en fantastisk flott bryllupsdag (26) i beste norske sommervær.

I morgen seiler vi videre til siste stopp før vi endelig er hjemme...

E&M

 

4 kommentarer:

 1. velkommen hjem! Vi sees. hilsen Trine

  SvarSlett
 2. Velkommen hjem til Norge !
  Etter tre år med reiseblogg til morgenkaffen blir det et lite tomrom. Når drar dere ut igjen ?

  SvarSlett
 3. Hei Elin og Mads!

  Nu nærmer det seg!

  Bryllupsdag i dag også da, 26 år! Fantastisk!

  Blir fint å se dere i morgen.

  I kveld kommer Liv og Fredrik hit for å ønske dere velkommen i morgen, moro også for meg det!

  Sees!

  F

  SvarSlett
 4. Gratulerer med vel overstått 26års bryllupsdag!

  R-E
  Bergen

  SvarSlett