20. juni 2010

Fakareva, Fransk Polynesia

(Grilling på stranden med African Inniovation)
16*10,34'S, 145*29,89'W
Kommer med en kort oppdatering på vår posisjon her...
Har etter noen flotte og hyggelige dager ved "South Pass",
nå tatt turen mot nordenden av Fakareva.
Har stoppet på halvveien og ankret opp for natten på en
idyllisk plass for oss selv på innsiden av revet.
Kommer tilbake med en litt fyldigere blogg om et par dager
:-)
E&M

7 kommentarer:

  1. Hyggelig å høre fra dere igjen. grillingen på stranden med African Innovation ser kjempehygelig ut.
    Her har været vært variabelt i det siste. Mye vind og en god del regn. Vanskelig å planlegge utflukter, men torsdag var været strålende. Jeg syklet opp til Østernvann og badet. Tror det var 17 grader.
    Ha det godt! Savner dere....:-)

    SvarSlett
  2. Hallo fra Munkerud. Fint å høre at dere opplever og blir beriket. Jeg har tidligere forsøkt å sende en melding for å si at Simon og jeg planlegger å dra til Fiji hvor dere antar å være ca 1. september. Simon tror han skal greie å ta fri to uker (inkludert reise). Vil bare forsikre meg om at dette er inne på listen! Nå vil Tessie gå tur, hun markerer tydelig at hun regner med at jeg er den hun kan stole på i denne forbindelse og legger nok snart labben på armen min. Men tur er jo bra for oss begge! Astrid x

    SvarSlett
  3. Hei! Forstår at alt er bra! Her nyhetene:

    * Prinsessebryllup i Stockholm i dag lørdag, på tv hele dagen. Ca 500.000 mennesker (dobbelt av antatt) langs ruten fra slottet, til Storkyrkan og tilbake med båt til slottet skapte en fantastisk stemning. Godt vær. Alle er mektig imponert over hele opplegget, republikaner eller ikke. Har sett på dette i mange timer…

    Bryllupskaken deres slo den norske rekorden fra kronprinsparets bryllup: 11 etasjer, 250 kg, 330 cm høy! Litt av en kake. Mette Marit i fantastisk kjole i lyseblått, frisyre a la Grace Kelly! Ca. 400 gjester…

    Mye glede og begeistring. Brudgommen (Daniel) holdt meget god tale til sine foreldre, svigerforeldre og til Victoria, og applausen ville ingen ende ta! Ros fra reportere; folk flest ser på han med andre øyne i dag!

    * Børge Ousland starter i nærmeste uke seiltur rundt Nordpolen med en trimaran, for å lage blest om klimaforandringer. Seiler fra Norge østover, rundt hele Polhavet og Grønland, og tilbake til Norge ut i september måned. Tidligere ville dette tatt 3 år!

    * Et omfattende lovforslag om beredskap i cyberkrise/ cyberkrig vekker oppsikt i USA. Gir presidenten fullmakter til å dirigere operatører, tilbydere, programvare selskaper og andre berørte parter. Også til å stenge internett (PCNAA).

    * Vekterstreiken slutt i dag (søndag), og forholdene på flyplassene igjen ok!

    Hilsen F

    SvarSlett
  4. Hei! Jeg har funnet ut hva dere skal begynne med når dere kommer hjem: oppdrett av angorakaniner! Mye jobb, men gode forretningsmuligheter - 1000 kroner pr 100 gram angorapels... Og de er så utrolig søte at man helt sikkert kan ta inngangspenger for at folk/ barn kan komme å titte og klappe på dem (obligatorisk håndvask først så de ikke griser til pelsen...!) Og så kan man lage egen dødskul design på angorakjoler til småjenter for eksempel. Og når kaninene har gjort sitt kan man vel kanskje spise dem? I sydeuropa spiser de jo kaniner som bare det. Kanskje kan det bli ny, trendy gourmetmat? Hva syns dere? Passer vel perfekt til småbruket deres??? Jeg må bli ansatt som kaninrøkter.Take care:-) Klem fra Caroline

    SvarSlett
  5. Hei mor og far!

    Eldstedatteren deres har nå sommerferie, etter at jeg ble ferdig med første året onsdag forrige uke. Snakket meg opp en karakter på muntligen også :) Yeee. Deilig med ferie, bare synd at igår dro de fleste hjem. Noen for hele sommeren, andre for ett år, noen for godt. Synd at vi av 50 stk bare er 18 som kom inn på bachelor :( dont like. Denne uken har jeg ganske lite jobbing, så det blir vel litt ferieuken min, skal gjøre minimalt både på grunn av ork, lyst og økonomi. Deilig, bare synd det er bikkjekaldt. Ser ut som dere koser dere fortsatt , det er bra! Håper vi kan snakke sammen snart, altfor lenge siden jeg har hørt stemmene deres.

    Ellers, når det kommer til hva dere skal gjøre når dere kommer hjem....Jeg er helt for gård så lenge dere kan ha geitekillinger og lam! Gjerne ved en Mjøsby, for her er det så kos!

    Ellers så ser jeg dere ganske lett for meg som vindyrkere i Frankrike jeg....Så kunne dere lage vin som er så god at den vinner konkurranser og sånn!

    Elsker dere. Klem T

    Glad på dere!


    Når det kommer

    SvarSlett
  6. Hei

    Det er veldig hyggelig å følge dere på bloggen og flotte bilder. Ser dere har blitt oppdatert om kronprinsbrylluppet. I dag sier de på radioen at kronprinsparet i følge ryktene skal tilbringe hvetebrødsdagene i Fransk Polynesia, så kanskje kommer hele pressesirkuset halsende, men det er jo heldigvis mange øyer å velge mellom.

    Her trekker det seg mot sommerferie og det skal bli hyggelig.

    mvh
    fetter Sverre

    SvarSlett
  7. De svenske nygifte er i deres område på bryllypsreise sier nyhetene,
    Fransk polynesia.
    Dere får hilse hvis dere dulter borti dem.

    Og takk for allefine leserbrev/blogger, god tur videre.

    hilsen
    vestlandseiler. som følger med.

    SvarSlett