7. september 2011

Cocos Keeling til Rodrigues, dag 1

Vi startet fra Cocos kl 13.00 lokal tid (UTC +06.30), og har hatt en fin
dag på havet.
Vinden er perfekt rundt 20 kn, og bølgene helt ok selv om det er litt
rotete sjø med rundt 3 meter svell fra sør...
Det er meldt noe mer svell mot helgen, så vi får se hvordan det utvikler
seg:-)
Vi kommer med første rapport som vanlig i morgen 06.00 UTC, med vær,
vind, og distanser, - men, som tidligere nevnt, uten posisjon.
Alt vel om bord,
JERM

2 kommentarer:

  1. Hallois!
    Dere er som jeg skjønner på vei inn i piratfarvann. Kan fortetlle at den danske familien som har sittet i fangenskap i 7 måneder i Somalia, nå
    er satt fri og er på vei tilbake til Danmark. Regner med at dere har noen triks på lager som skremmer skumle folk unna!

    Her er noen gåter:
    Hva blir våtere og våtere jo mer det tørker?
    Denne kan dere bryne dere på:
    Grunnen til at disse ordene er skrevet her, er at de har noe til felles. Klarer du å finne ut hva som er fellesnevneren for dem? Ordene er: STUDENT - DEFINITIV - FØRST - SNOP - AFGHANISTAN.
    - og en lang:
    Vi befinner oss i et rikmannsmiljø i USA. Etter som USA er et flerkulturelt samfunn, skal vi gjøre oppmerksom på at i denne historien opptrer bare personer av europeisk herkomst, det vil med andre ord si bare hvite mennesker. Våre helter er to dyktige feiere som en morgen starter sitt virke på toppen av en rikmannsvilla, der pipa har dimensjoner som vi bare kan drømme om her i landet. De to feierne er iført sine sotete arbeidsklær og har arbeidshansker og hodeplagg som passer til det skitne arbeidet. Men etter som det er første jobben deres den dagen lyser de rene ansiktene deres inne i alt det sorte. Nå har det seg slik, at til tross for deres dyktighet i faget, så tipper begge over kanten på denne digre villapipen og raser ned gjennom sot og askerester og begge havner mørbankede på baken i en kjempemessig peis. Så langt er alt vel, en merkelig tildragelse, riktignok, men sånt kan skje. Det som skjer nå, er imidlertid ganske forunderlig. De to feierne blir sittende å se betuttet på hverandre og den ene oppdager raskt at den andre har blitt helt svart i fjeset etter pipeseilasen. Den andre feieren er imidlertid like rein i fjeset. Uten at de to veksler et ord, skjer nå følgende: Han som har skitnet seg til, går rett ut for å klatre opp på taket på ny. Han som ikke har skitnet seg til, går til nærmeste baderom for å vaske fjeset. Hva er forklaringen på deres fornuftsstridige oppførsel?
    Håper dere får en fin seilas!
    Klem fra Anne

    SvarSlett
  2. 7/9-2011 Hei GoBeyond!

    Siden jeg sendte så mye problemnytt i går, blir det nu bare noen kjendisnyheter fra Se og Hør i dag…

    Prinsessen som kysset froskemannen – Frederik og Marys våte eventyr. Romantikk på dypt vann. Da Mary besøkte Nordsjø Oceanarium i Hirtshals for å kikke på fiskene i akvariet, dukket Frederik opp i dykkerutstyr – der inne blant fiskene! Kronprinsessen brøt ut i latter - og da Frederik i tillegg la leppene sine mot glasset og smelte til med et vått kyss, ble det nesten for mye for Mary. Jublende applaus fra publikum…

    Hvor er ringen – Albert? Det er bare to måneder siden fyrst Albert (53) og fyrstinne Charlene (33) giftet seg i Monaco. Tiden etter bryllupet har vært alt annet enn lykkelig. Under bryllupsreisen til Sør – Afrika nektet bruden å dele seng med fyrsten. De to bodde på hvert sitt hotell – 16 km fra hverandre. Årsaken skal ha vært at flere franske medier skrev at fyrsten skal ha flere barn utenfor ekteskap enn de to som Charlene allerede visste om. Fyrsten DNA – testes nu i minst en farskapssak.

    Victoria fikk mamma- råd av Mette – Marit. Stolt av babymagen. Alle hjerter gleder seg!! Det er et halvt år til kronprinsesse Victoria (34) har termin, og under en jubileumsmarkering i Stockholm i helgen, kunne man for aller første gang se at det er store ting på gang. Kronprinsessen var strålende vakker i en vid kjole fra Filippa K – som fremhevet den flotte kulen på magen.

    ”Robinson” – kjendisen Christer Falck (42) og skuespiller Synnøve Macody Lund (35) har gått fra hverandre etter å ha vært sammen siden 2005. Nå går de hver til sitt. De har ett barn sammen.

    Det er fem år siden hun stilte opp i et manneblad, men i siste utgave av ALFA har mannebladet viet hele 26 sider på en utrolig fotoserie med Aylar Lie (27). Bladet tok den norske modellen, TV- danseren og pokerstjernen med til Las Vegas for å lage en foto- shoot inspirert av ”Hangover”- filmene. Betingelsen var at Aylar måtte bruke opp 25.000 dollar, som ble stilt til rådighet, i løpet av 24 timer. ”Det er det villeste jeg har vært med på”, fastslår Aylar, som i sommer ble singel etter at forholdet til legekjæresten Ozan Øzerk (32) røk.

    Kristin Kirkemo (38) er løslatt fra fengselet og er på frifot med ny kjæreste, og har flyttet hjem til samboeren etter 11 år bak murene. Dommen på 16 år er ferdig sonet. For tre år siden ble hu ansatt som lærling i en bedrift som blant annet produserer verktøy. I år tok hun fagbrev som verktøymaker. Fabrikkeieren roser Kirkemo: ”Hun er en meget flink fagarbeider og den beste lærlingen vi har hatt noen gang, med stor vilje og interesse for jobben”.
    Pappa, Sverre Kirkemo, har støttet datteren helt siden hun ble fengslet og dømt for trippeldrapet på Orderud gård.

    Høygravide Celina flottere enn noen gang! Forretningskvinnen Celina Midelfart (38)venter sitt første barn med forloveden Tor Olav Trøim (48). Kunsten kom i annen rekke da en blendende vakker Celina troppet opp på galleriåpningen hos a – ha – kjendis og kunstner Magne Furuholmens (48) galleriåpning på Tjuvholmen, bare få uker før hun skal føde. Hun ankom festen sammen med storesøster Hermine (40), og med seg i gave hadde jentene en flaske Louis Roederer Cristal, en eksklusiv champagne som er Hollywood - stjernenes favoritt.

    I flg. svenske Se og Hør, har Carola Hæggkvist (44) byttet ut Christian ”Kicken” Lundqvist med rockeren Adam Roth (40), som har skrevet låter for henne…

    F

    SvarSlett