23. juli 2010

Bora Bora

”Bora Bora

 

16*29,47’S, 151*45,65’W

Vi seilte likegodt til Bora Bora i dag (20 nm), og ligger nå på bøye utenfor Bora Bora Yacht Club.

Har fylt opp med diesel og bensin her, og er klare til å seile mot Tonga i morgen tidlig.

Her møtte vi Sunboy, som vi ble invitert over til på drink og snacks. De skal også seile mot Tonga i morgen, så da får vi følge på veien. Vi har også ”følge” av Mads i Frivind, som vil gi oss daglige væroppdateringer.

E&M

 

2 kommentarer:

  1. God tur!
    Her går turen til Norefjell. Gleder oss til å komme på hytta, går turer, bade i elven og i Krødern. Hadde det fint på tur til Malømø og kom hjem med så godt som nye kjøkkenstoler som trengte å flettes om.
    Ble mobbet av JP fordi jeg hadde med madrass, laken og dynen min til å ha i teltet. Hvem har funnet på at men må ha sovepose bare fordi man ligger i telt? Det var som i gamle dager dag vi i tre uker på seilbåten om sommeren lå i soveposer. Hvorfor det når man har dyne?
    Seil pent!

    SvarSlett
  2. 23/7

    Hei begge to!

    Ha en fin tur videre fra Bora Bora!

    Har lett på Google Earth og finner alle steder dere nevnte, bortsett fra Palmerson; er det ved Cook- øyene?

    Nyheter:

    - Snøhetta vant konkurranse om utvidelse av Museum of Modern Art i San Fransisco. Ledelsen ved museet uttaler at rom, lys og sofistikert materialvalg gjør operabygget i Oslo til et av de viktigste byggverk som er reist det siste tiåret!

    - Rockefestival 1060 moh! På Eidsbugarden 22 til 25 juli, arrangert første gang i 2006. Ventes 3000 mennesker og et titalls rockeband, lavvo- teltene er allerede reist og alt er klart etter 1 års forberedelser. Festovalsjef E. H. Rogn, samarbeide med turistforeningen, Vang kommune, Alfa og Bergans. Det er 450 frivillige. Flott! (noe for deg Thea?)

    - Filosofi: Hva grupper gjør med individer: GOING TO EXTREMES. How like minds unite and divide. Av Cass Sundstein, en utfordrende og fascinerende saksprosa forfatter (AP)

    - Tiggere drar på Norgesturne. Folkemengdene i de store festivalene styrer reisen når de østeuropeiske drar Norge rundt i sommer Denne uken er det jazzen i Molde som trekker. Mange omreisende er vinningskriminelle sier Killengren.

    - Dersom opposisjonen får det som de vil, skal ivrige studenter få anledning til å studere i sommerferien. Og svenske politikere foreslår å fjerne sommerferien for studenter, og i stedet innføre et tredje semester.

    - Beskyldninger om at Venezuela beskytter opprørere fra Colombia, ble for mye for president Hugo Chavez. I går erklærte han at Venezuela bryter all kontakt med nabolandet.

    - Russerne stønner i hetebølgen. Moskva bydeler innhylles i smog fra skogbranner. Varmeste juli måned siden målingene begynte i Moskva for over 200 år siden dersom hetebølgen varer noen dager til.

    - Norge håver inn på laksen. Prisene opp 50 % på ett år, stadige påstander om helsefare til tross. Utlendingene kjøper rekordmengder, for 30 mrd kr!

    Hilsen F

    SvarSlett