12. juli 2010

Tapuna, Tahiti

Fredag kom endelig delene fra Norge, og vi kan nå få ordnet riggen på Raiatea i løpet av uken som kommer.

Samme dag skulle Jacobs 30-års dag feires med stor fest på African Innovation, som kom til Tahiti på torsdag. De var ankret opp i lagunen ved Taapuna, - så vi seilte ned dit for å være med på feiringen. Det ble en kjempe fest, og det var hyggelig å treffe alle kjente fra båter vi har møtt tidligere.

Det ligger sikkert over 200 båter for anker i lagunen og det er også her de største hotellene på Tahiti ligger, så det er et utrolig liv både på vannet og i land.

Lørdag fant vi (les: Mads) tilfeldigvis ut at det er en vannskiklubb på Tahiti, Ski Nautique Club de Tahiti, som ligger nettopp her i Taapuna. Så lørdag rett før solnedgang ble det både vannski og barfot på flatt vann innenfor revet!

Søndag morgen var alle tidlig oppe for å se solformørkelse (som kl 08.27 var 97,5% på Tahiti) og VM-finale. Det var fascinerende å oppleve begge deler på en øy midt i Stillehavet.

I morgen seiler vi over til naboøya Moorea, hvor vi blir noen dager før vi går til Raiatea og får fikset båten. Det er sannsynligvis ikke noe nett på Moorea, så vi vil da poste blogger via satellitt her som vanlig…

E&M

 

4 kommentarer:

  1. Godt å høre at alt er vel med dere! Flotte bilder!
    Vi er nå tilbake fra 3 fantastiske uker på Bali og en herlig øy som heter Flores. En skikkelig opplevelsesferie! Vi snakket om, og tenkte masse på dere! Sigurd er strålende fornøyd med fire(5) nye prøvde vannaktiviteter:surfe, kite, rafte og ikke minst dykke,(og sushi..). Sig, Karsten og jeg hadde fantastisk dykk sammen. Sigurd vil forsette på PADIkurs her hjemme. Han tok et to-dagers kurs på Bali som gjør at han kan dykke 12m med ledsager. Godt å lese bloggen deres igjen.
    Klem

    SvarSlett
  2. Si fra når dere ønsker nyhetsmeldinger igjen! F

    SvarSlett
  3. Ønsker dere god seilas mot Raiatea! Klem Reidun

    SvarSlett
  4. Hei Sailors.Nå har vi kommet hjem fra en tur til tr.heim og Stjørdal,skal hilse fra Thomas med fam og Runar.Så bra ut på Tahiti,men jeg skjønner godt at dere snudde på 1000 meters høyde,der var det bratt.Ha en fin tur videre.Hilsen Astrid og Harald

    SvarSlett