18. juli 2010

Go Beyond søker mannskap for 2011 og 2012

PC problemet ser ut til å være løst ved at NORTON ble avinstallert, og erstattet med en gratis versjon av AVG fra nettet. Takk til far og Sigurd for hjelp og tips!
Nå har vi også annonsert etter mannskap på www.sorgenfri.no:


S/Y Go Beyond har snart seilt rundt halve jordkloden, og vi regner med å ankomme Australia (Sydney) november 2010. Rundt mars/april 2011, planlegger vi noen måneders seilas langs Great Barrier Reef, før kursen settes hjemover.
Seilasen går gjennom Torres Strait via Darwin, Christmas Island, Cocos Keeling, Mauritius, Madagaskar, Sør-Afrika, St. Helena, Brasil, Karibien, Bermuda, Asorene før planlagt hjemkomst sommeren 2012.
Da dette siste året betyr mange lange seilas, vurderer vi å doble mannskapet med ytterligere to personer. Vi søker derfor etter noen som kan tenke seg å være med på etapper mellom Australia og Oslo 2011/2012.
Av praktiske grunner vil de enkelte etapper være av 2-3 måneders varighet, og de forskjellige etappene vil kunne se omtrent slik ut:


Australia – Mauritius (Jun – Aug 2011)
Mauritius – Cape Town (Sep – Nov 2011)
Cape Town – Karibien (Jan – Mar 2012)
Karibien – Europa (Mai – Jun 2012)

Du /dere må ha godt humør, eventyrlyst og en god porsjon tålmodighet. En viss erfaring med seiling/havseilas er å foretrekke. Vi ønsker både mannlige og kvinnelige kandidater, gjerne par.
Om du har lyst til å være med på en eller flere av disse etappene, - så ta kontakt på dessen@online.no
For ytterligere informasjon om oss, se våre sider
www.sygobeyond.no

1 kommentar:

  1. 20/7

    Hei begge to!

    Dere er vel ved Marina Apooiti for å fikse rigg og rorlagere. Jeg er bare taletrengt, har ikke noe spesielt på hjertet… men kan tenke meg å se om det er nyheter av interesse. Det er igrunnen ok å tenke litt over hva som kan/ bør være av interesse!

    En del viktige spørsmål nevnes i aviser og radio for tiden, men må si at spesielt avisene er sterkt preget av fellesferien.

    Nyheter:

    - Det kan forventes betydelige mengder med tjæreklumper langs norskekysten til neste sommer, fra oljelekkasjene i Mexicogolfen.

    - Usikkert om det er betydelige oljelekkasjer fremdeles, eller ikke. Meldinger om nye lekkasjer som kan være vanskelige å stoppe indikerer at det kan gå lang tid før man får kontroll over utslippene.

    - Amerikanerne har nu over 40.000 personer og nesten 7.000 båter i sving for å rense og rydde opp etter oljeutslippene. (Frederic Hauge). Hva ville Norge kunne stille opp med under liknende utslipp i nord?

    - Flere enn 25.000 delegater, blant dem kronprinsesse Mette-Marit, som er spesialutsending for FNs AIDS- program, deltar på den internasjonale aidskonferansen i Wien som startet offisielt i dag 20 juli.

    - Ved konferansen i Kabul ble det lagt fram detaljerte planer for hvordan Afghanistan innen 2014 selv skal ta ansvaret for egen sikkerhet. Representanter fra 57 land, inkludert 44 utenriksministre (inkl. Støre) og elleve representanter fra regionale og internasjonale organisasjoner, blant dem FNs generalsekretær Ban Ki-moon, deltok.

    Vits:
    Faren: "Jeg tro guten har fått vettet fra meg…"
    Moren: "Det tror jeg også, for jeg har beholdt mitt!"

    Hilsen F

    SvarSlett